+31(0)15 213 8318

Concepts

Sfeer voor elk event

Als eventstylers in hart en nieren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe stylingconcepten die jou raken én een juiste sfeerimpressie geven van de aankleding van het event. Naast het creatieve proces nemen we je ook mee in het financiële traject zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijk en transparant over prijs en sfeer.

Er zijn 4 soorten stylingsconcepten:

1
Basic+

Dit concept bevat de basisstyling voor jouw event maar dan met net iets meer dan dat je verwacht. Kwalitatief basic meubilair, aangevuld met subtiele groen- en tafeldecoratie voor een aantrekkelijke prijs.


2
Luxe

Voor de luxere aankleding van jouw event met de keuze uit divers kwalitatief meubilair. Dit concept wordt aangevuld met gepersonaliseerde items, subtiele accessoires, frisse groendecoratie en luxe tafeldecoratie.


3
Exclusive

Jouw exclusieve event tot in de puntje gestyled! Dat doen we met hoogwaardig luxe meubilair, gepersonaliseerde items, luxe accessoires, exclusieve eyecatchers en royale bloem- en groendecoratie.


4
Tailor Made

Op zowel kleine als grote schaal maken wij een sfeerconcept dat volledig aansluit op het evenement. Bij taylor made concepten creëren wij, door intensief overleg en samenwerking, een sfeer die het beste past bij jouw event en de betreffende doelgroep. Vertel ons jouw wensen en wij zorgen voor de juiste indruk. Ontzorging en aandacht tot in detail. 


Rekentool

Wat kost sfeer?

Reken het eenvoudig uit met de rekentool en laat je positief verrassen!

Bereken sfeer

Inspiratie

Stylingconcepten welke inspireren

Welke sfeer past het beste bij jouw doelgroep en event? Raak geïnspireerd door onze lookbooks of kom langs voor een kop koffie. We ontvangen je graag in onze stylingroom waar je zeker ideeën op zult doen. 

Over ons

Persoonlijke aandacht

Sales coordinator
Luc van Steensel
+31 (0)15 213 8318
Bekijk team
Accountmanager
Andrea Bronsgeest
+31 (0)6 4163 3544
Bekijk team
Accountmanager
Jessica Reiche
+31 (0)15 213 8318
Bekijk team

Sfeer tips ontvangen?